top of page

Troldspejlet Live

Troldspejlet Live CPH PIX start. Foto Yann Houlberg Andersen

Siden 1989 har tv-programmet Troldspejlet været på skærmen med nyt og gammelt fra fantasiens verden - til stor glæde for børn og barnlige sjæle.

Med Jakob Stegelmanns som tovholder seerne kunnet fordybe sig i computerspillenes, filmenes og hele fantasygenrens verden, og nu kan det traditionsrige program opleves på en helt ny måde.

 

Med Troldspejlet LIVE får man Jakob Stegelmann på helt tæt hold: Han tager publikum med på en kulørt rejse fra dengang, tegnefilm var håndtegnede og computerspillet var tv-tennis - op til i dag, hvor alt kan lade sig gøre i spillenes og filmens verden. På sin helt særlige måde vil Jakob Stegelmann føre os gennem den kulørte kulturs brogede og vidunderlige historie.

 

Der er således noget at blive klog på, hvad enten man er helt grøn hvad angår joystick, computermus og tegneserier, eller man har været med lige siden Pac-Man og Commodore 64 var det vildeste på markedet - eller endda før.

 

Troldspejlet LIVE er kulturformidling, der bevæger sig lidt dybere ned  - og graver de gode fortællinger frem. Det er historiefortælling for voksne såvel som børn.

Troldspejlet LIVE henvender sig til kulturinstitutioner, biblioteker, folkeskoler og gymnasier. Derudover er Troldspejlet LIVE et oplagt valg til virksomheder og organisationer, der beskæftiger sig med kulturformidling, populær kultur og branding. Troldspejlet LIVE er fyldt med fantastiske fakta, vidunderlig viden, magiske fortællinger, tankevækkende anekdoter og en imponerende perspektivering til filmens og spillenes barndom - og virkeligheden.

quotation-icon-20.png

Fremragende eftermiddag/aften i Øst for Paradis, hvor veloplagte ‪@JakobStegelmann viste personlige favoritter fra tegnefilmens historie.

quotation-icon-20.png

Besøg af #troldspejlet ! Kæmpe oplevelse :D #interview og #foredrag med #JakobStegelmann #computerspil #film #dengang #formidling #naesbib #Jakobervildthøj #ellerogsåerjegmegetlille #inspiration #4700 #lørdagsoplevelser

quotation-icon-20.png

Tak for et rigtig godt arrangement og tak til en super-veloplagt Jakob Stegelmann!

Thomas Borgstrup

Facebook

Klaus Mors @klausmors

Twitter

pinakii

Instagram

bottom of page