top of page

Jakob Stegelmann Live

Jakob Stegelmann portræt. Foto: Ursula Taylor

Jakob Stegelmann har mange års erfaring som indleder og konferencier ved filmpremierer, konferencer, spilfestivaler, koncerter og andre begivenheder. Med sin omfattende viden indenfor sit felt tilbyder Jakob skræddersyede oplæg og foredrag, som kan både inspirere og underholde i såvel virksomheder som blandt kulturarrangører og uddannelsesinstitutioner.

 

Nørdernes grand old man, Jakob Stegelmann, har formået at stå distancen gennem tre generationer, både som formidler til børn og unge, men nu også til der mange voksne,  der gennem næsten 30 år fulgt ham og tv-programmet Troldspejlet.

 

I sine foredrag formidler Jakob mange forskellige emner, som fascinerer og underholder publikum. For Jakob nøjes ikke med at anmelde eller præsentere indhold, han går et spadestik dybere, hvor der ofte ligger inspirerende skæbnehistorier om både innovative virksomheder, håbefulde talenter og excentriske personligheder.

 

Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne for et skræddersyet Jakob Stegelmann Live-event, der kan matche jeres behov og ønsker.

Jakob Stegelmann Live kan tilpasses mange forskellige målgrupper og emner - og vi vil meget gerne gå i dialog med mulige arrangører om udformningen af foredrag, show eller event, der kan passe til behovet.

quotation-icon-20.png

Mega sjovt at møde sin barndoms stemme fra Troldspejlet. Og sikke et foredrag om Star Wars. 

Tak Jakob

quotation-icon-20.png

Super dag på Sci-Fi con 2018. Og et herligt foredrag med selveste Jacob Stegelmand - Troldspejlet-guruen himself! #scificon #jakobstegelmann #starwarsfan#iwanttobejabbathehutt #lightsabers#stormtroopers 

#battlefront

quotation-icon-20.png

Min store barndomshelt, Jakob Stegelmann, fortæller os i dag om Disneys tidlige kortfilm. Det er ret fantastisk at være på kursus!

Niels Paridon

Facebook

heidi_kirstine_lind 

Instagram

past_oregon

Instagram

bottom of page